Over ons

Maak kennis met ons (Steven, Jonne & Booka). Wie zijn wij en hoe is onze liefde ontstaan voor Indonesische recepten?

indo kitchen

Wat leuk dat je op onze website terecht bent gekomen. Wij willen ons even aan je voorstellen. Wij zijn Steven, Jonne en Booka en zijn dol op de Indonesische keuken. Eigenlijk vinden wij niet alleen het eten helemaal geweldig maar alles aan Indonesië. 

 

Het idee om deze website te maken is ontstaan dat we de recepten van oma en moeder van Steven graag willen waarborgen binnen de familie. We hebben door de jaren heen zo veel heerlijke recepten gemaakt maar de papiertjes worden steeds slechter leesbaar. Daarom hadden we het idee om dit te digitaliseren en dit met jullie te delen. Bereikbaar voor iedereen!

 

Indo kitchen staat voor traditionele Indonesische recepten met een moderne vegetarische twist. Ook willen wij mensen graag wat bewuster maken dat je ook zo ontzettend lekker kunt eten door geen vlees, kip of vis te eten. In plaats daarvan extra groenten of lekkere vleesvervangers te gebruiken.

Steven keizer

Ik ben Steven Keizer en 31 jaar oud, trotse papa van Booka en verloofde van Jonne <3. Van beroep doe ik iets met websites bouwen en online marketing, een goede cocktail om een platform als dit te creëren. Maar nog leuker ik ben een Indo, mijn moeder is geboren en getogen in Indonesië evenals mijn oma. 

Jonne Elzinga

Hier komt een leuk stukje over Jonne.

Booka Keizer

Hier komt een leuk stukje over Booka.

Indo kitchen Indonesische recepten